ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία αργά το απόγευμα της Τρίτης 14/1 σε σχέση με διερευνώμενη επίθεση σε μαθήτριες.

Θυμίζουμε πως μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθήτριάς της στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι την κτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αρνείται το περιστατικό και φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη του είχε παρεξήγηση με δυο συμμαθήτριές της και μετέβη στο σχολείο για να τους κάνει επίπληξη, όπερ και εγένετο.

Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος με τα αδικήματα που θα διερευνηθούν να είναι αυτά της κοινής επίθεσης, καθώς και της παράνομης εισόδου εντός του σχολικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE