ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία αργά το απόγευμα της Τρίτης 14/1 σε σχέση με διερευνώμενη επίθεση σε μαθήτριες.

Θυμίζουμε πως μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθήτριάς της στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι την κτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αρνείται το περιστατικό και φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη του είχε παρεξήγηση με δυο συμμαθήτριές της και μετέβη στο σχολείο για να τους κάνει επίπληξη, όπερ και εγένετο.

Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος με τα αδικήματα που θα διερευνηθούν να είναι αυτά της κοινής επίθεσης, καθώς και της παράνομης εισόδου εντός του σχολικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE