ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία αργά το απόγευμα της Τρίτης 14/1 σε σχέση με διερευνώμενη επίθεση σε μαθήτριες.

Θυμίζουμε πως μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθήτριάς της στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι την κτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αρνείται το περιστατικό και φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη του είχε παρεξήγηση με δυο συμμαθήτριές της και μετέβη στο σχολείο για να τους κάνει επίπληξη, όπερ και εγένετο.

Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος με τα αδικήματα που θα διερευνηθούν να είναι αυτά της κοινής επίθεσης, καθώς και της παράνομης εισόδου εντός του σχολικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE