ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία αργά το απόγευμα της Τρίτης 14/1 σε σχέση με διερευνώμενη επίθεση σε μαθήτριες.

Θυμίζουμε πως μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθήτριάς της στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι την κτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αρνείται το περιστατικό και φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη του είχε παρεξήγηση με δυο συμμαθήτριές της και μετέβη στο σχολείο για να τους κάνει επίπληξη, όπερ και εγένετο.

Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος με τα αδικήματα που θα διερευνηθούν να είναι αυτά της κοινής επίθεσης, καθώς και της παράνομης εισόδου εντός του σχολικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE