ΛΑΡΝΑΚΑ: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος τους - Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο συνοδηγός

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος τους - Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο συνοδηγός

Άνδρας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ύστερα από τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, την Τρίτη 14/01 γυναίκα οδηγούσε όχημα με συνοδηγό τον σύζυγο της στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κινήθηκε δεξιά και αφού κτύπησε στη λίνια του πεζοδρομίου στη συνέχεια κτύπησε και ακινητοποιήθηκε σε πινακίδα τροχαίας.

Με ασθενοφόρο τα δύο άτομα διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου η οδηγός αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι δεν έπαθε τίποτε και απολύθηκε.

Ο άνδρας διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρατήθηκε για παρακολούθηση στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου, με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE