ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε πάλι ανθρώπινο οστό από παιδί και δημοσιογράφο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε πάλι ανθρώπινο οστό από παιδί και δημοσιογράφο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με ανθρωπολόγο για την εξακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου στο οποίο ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στην παραλία των Περβολιών μπροστά από το δημοσιογραφικό χωριό. Λείψανα υπάρχουν ακόμη στο σημείο, αφού εντοπίστηκε για τρίτη φορά οστό. 

Της Χριστιάνα Τσαγγάρη

Την Τρίτη, 14/01, δημοσιογράφος του ThemaOnline κι ενώ βρισκόταν στην περιοχή γύρω στις 15:00, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ που απασχολεί την επικαιρότητα τα τελευταία 24ωρα εντόπισε μαζί με μαθητή δημοτικού που βρισκόταν τυχαία στο σημείο ακόμη ένα οστό (βλ.φωτο). 

 Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και μέλος του Αστυνομικού σταθμού Κιτίου, έφθασε στο σημείο και παρέλαβε το εύρημα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας της Αστυνομίας, ο οποίος διερευνά την υπόθεση, το παζλ για την συναρμολόγηση του σκελετού, σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα οστά, τα οποία εντοπίστηκαν και τις τρεις ημέρες, 27/12, 5/01 και 14/01 από την περιοχή στάληκαν για εξετάσεις από ανθρωπολόγο. 

Η διαδικασία για εξακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου, στο οποίο ανήκουν τα οστά, όπως, μας λέχθηκε, θα είναι μία χρονοβόρος διαδικασία, με τις έρευνες να στρέφονται αρκετά χρόνια πίσω, την εποχή της Τουρκοανταρσίας του 1963.

Τα όστά φαίνεται να αποκαλύφθηκαν αυτές τις μέρες λόγω της διάβρωσης του εδάφους, που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην παραλία των Περβολιών. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top