ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε πάλι ανθρώπινο οστό από παιδί και δημοσιογράφο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε πάλι ανθρώπινο οστό από παιδί και δημοσιογράφο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με ανθρωπολόγο για την εξακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου στο οποίο ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στην παραλία των Περβολιών μπροστά από το δημοσιογραφικό χωριό. Λείψανα υπάρχουν ακόμη στο σημείο, αφού εντοπίστηκε για τρίτη φορά οστό. 

Της Χριστιάνα Τσαγγάρη

Την Τρίτη, 14/01, δημοσιογράφος του ThemaOnline κι ενώ βρισκόταν στην περιοχή γύρω στις 15:00, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ που απασχολεί την επικαιρότητα τα τελευταία 24ωρα εντόπισε μαζί με μαθητή δημοτικού που βρισκόταν τυχαία στο σημείο ακόμη ένα οστό (βλ.φωτο). 

 Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και μέλος του Αστυνομικού σταθμού Κιτίου, έφθασε στο σημείο και παρέλαβε το εύρημα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας της Αστυνομίας, ο οποίος διερευνά την υπόθεση, το παζλ για την συναρμολόγηση του σκελετού, σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα οστά, τα οποία εντοπίστηκαν και τις τρεις ημέρες, 27/12, 5/01 και 14/01 από την περιοχή στάληκαν για εξετάσεις από ανθρωπολόγο. 

Η διαδικασία για εξακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου, στο οποίο ανήκουν τα οστά, όπως, μας λέχθηκε, θα είναι μία χρονοβόρος διαδικασία, με τις έρευνες να στρέφονται αρκετά χρόνια πίσω, την εποχή της Τουρκοανταρσίας του 1963.

Τα όστά φαίνεται να αποκαλύφθηκαν αυτές τις μέρες λόγω της διάβρωσης του εδάφους, που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην παραλία των Περβολιών. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE