Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Για χαμηλές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα της επικείμενης Διάσκεψης για τη Λιβύη στο Βερολίνο, έκανε λόγο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ, η Καγκελάρος Μέρκελ σε χθεσινοβραδινή της ομιλία σε ανώτερα στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Διάσκεψη για τη Λιβύη, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. «Ήρθε η ώρα να δούμε εάν θα υπάρξει πολιτική λύση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο. Είναι σημαντικό ότι στη διάσκεψη παίρνουν μέρος ο Ερντογάν και ο Πούτιν. Παρόλα αυτά υπάρχουν χαμηλές προσδοκίες, όσο στη Λιβύη εμπλέκονται εξωτερικές στρατιωτικές δυνάμεις και δεν υπάρχει πολιτική λύση», δήλωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE