Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Για χαμηλές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα της επικείμενης Διάσκεψης για τη Λιβύη στο Βερολίνο, έκανε λόγο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ, η Καγκελάρος Μέρκελ σε χθεσινοβραδινή της ομιλία σε ανώτερα στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Διάσκεψη για τη Λιβύη, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. «Ήρθε η ώρα να δούμε εάν θα υπάρξει πολιτική λύση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο. Είναι σημαντικό ότι στη διάσκεψη παίρνουν μέρος ο Ερντογάν και ο Πούτιν. Παρόλα αυτά υπάρχουν χαμηλές προσδοκίες, όσο στη Λιβύη εμπλέκονται εξωτερικές στρατιωτικές δυνάμεις και δεν υπάρχει πολιτική λύση», δήλωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE