Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Για χαμηλές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα της επικείμενης Διάσκεψης για τη Λιβύη στο Βερολίνο, έκανε λόγο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ, η Καγκελάρος Μέρκελ σε χθεσινοβραδινή της ομιλία σε ανώτερα στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Διάσκεψη για τη Λιβύη, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. «Ήρθε η ώρα να δούμε εάν θα υπάρξει πολιτική λύση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο. Είναι σημαντικό ότι στη διάσκεψη παίρνουν μέρος ο Ερντογάν και ο Πούτιν. Παρόλα αυτά υπάρχουν χαμηλές προσδοκίες, όσο στη Λιβύη εμπλέκονται εξωτερικές στρατιωτικές δυνάμεις και δεν υπάρχει πολιτική λύση», δήλωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE