Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Μέρκελ: Χαμηλές προσδοκίες για τη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Για χαμηλές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα της επικείμενης Διάσκεψης για τη Λιβύη στο Βερολίνο, έκανε λόγο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ, η Καγκελάρος Μέρκελ σε χθεσινοβραδινή της ομιλία σε ανώτερα στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Διάσκεψη για τη Λιβύη, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. «Ήρθε η ώρα να δούμε εάν θα υπάρξει πολιτική λύση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο. Είναι σημαντικό ότι στη διάσκεψη παίρνουν μέρος ο Ερντογάν και ο Πούτιν. Παρόλα αυτά υπάρχουν χαμηλές προσδοκίες, όσο στη Λιβύη εμπλέκονται εξωτερικές στρατιωτικές δυνάμεις και δεν υπάρχει πολιτική λύση», δήλωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 46χρονης που τραυματίστηκε το πρωί όταν ο 55χρονος σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, την πυροβόλησε, ενώ ακολούθως ο ίδιος έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δοθεί από την Αστυνομία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE