Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποφάσισε να επανιδρύσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, Υπουργός αναλαμβάνει ο Νότης Μηταράκης και Αναπληρωτής Υπουργός διορίζεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε καταργηθεί όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου και οι αρμοδιότητές του είχαν περάσει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.