Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποφάσισε να επανιδρύσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, Υπουργός αναλαμβάνει ο Νότης Μηταράκης και Αναπληρωτής Υπουργός διορίζεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε καταργηθεί όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου και οι αρμοδιότητές του είχαν περάσει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.