Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποφάσισε να επανιδρύσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, Υπουργός αναλαμβάνει ο Νότης Μηταράκης και Αναπληρωτής Υπουργός διορίζεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε καταργηθεί όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου και οι αρμοδιότητές του είχαν περάσει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE