Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποφάσισε να επανιδρύσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, Υπουργός αναλαμβάνει ο Νότης Μηταράκης και Αναπληρωτής Υπουργός διορίζεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε καταργηθεί όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου και οι αρμοδιότητές του είχαν περάσει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE