ΥΠΕΣ: Απαγορεύονται οι έρανοι στα φώτα τροχαίας

ΥΠΕΣ: Απαγορεύονται οι έρανοι στα φώτα τροχαίας

Βάσει των διατάξεων του περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, σε περίπτωση διεξαγωγής εγκεκριμένου οδικού εράνου απαγορεύεται η παρουσία δενεργούντων εράνων στα φώτα τροχαίας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Εσωτερικών.
 

Σημειώνει ότι οδεν πρέπει να εμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την τροχαία κίνηση και δεν πρέπει να παρεμποδίζουν πρόσωπα που χρησιμοποιούν το δημόσιο οδικό δίκτυο.
 
Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει, τέλος, ότι απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιουδήποτε εράνου χωρίς την εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Δεν πάμε για μια απλή συζήτηση, αλλά για ουσιαστικό βήμα στη διευρυμένη

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Δεν πάμε για μια απλή συζήτηση, αλλά για ουσιαστικό βήμα στη διευρυμένη

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE