ΥΠΕΣ: Απαγορεύονται οι έρανοι στα φώτα τροχαίας

ΥΠΕΣ: Απαγορεύονται οι έρανοι στα φώτα τροχαίας

Βάσει των διατάξεων του περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, σε περίπτωση διεξαγωγής εγκεκριμένου οδικού εράνου απαγορεύεται η παρουσία δενεργούντων εράνων στα φώτα τροχαίας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Εσωτερικών.
 

Σημειώνει ότι οδεν πρέπει να εμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την τροχαία κίνηση και δεν πρέπει να παρεμποδίζουν πρόσωπα που χρησιμοποιούν το δημόσιο οδικό δίκτυο.
 
Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει, τέλος, ότι απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιουδήποτε εράνου χωρίς την εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.