ΥΠΕΣ: Απαγορεύονται οι έρανοι στα φώτα τροχαίας

ΥΠΕΣ: Απαγορεύονται οι έρανοι στα φώτα τροχαίας

Βάσει των διατάξεων του περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, σε περίπτωση διεξαγωγής εγκεκριμένου οδικού εράνου απαγορεύεται η παρουσία δενεργούντων εράνων στα φώτα τροχαίας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Εσωτερικών.
 

Σημειώνει ότι οδεν πρέπει να εμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την τροχαία κίνηση και δεν πρέπει να παρεμποδίζουν πρόσωπα που χρησιμοποιούν το δημόσιο οδικό δίκτυο.
 
Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει, τέλος, ότι απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιουδήποτε εράνου χωρίς την εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE