Τι γίνεται με τον τραυματισμό Φαμπιάνο – Επίσημη ενημέρωση μετά τον Ερμή

Τι γίνεται με τον τραυματισμό Φαμπιάνο – Επίσημη ενημέρωση μετά τον Ερμή

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου για τον τραυματισμό Φαμπιάνο.

Τι είπε:

«Είναι μια μυϊκή ενόχληση σε μια φάση που πήγε να πασάρει. Ήταν μια άτυχη στιγμή, θα γνωρίζουμε μετά τις εξετάσεις που θα περάσει. Επειδή είδα κάποια δημοσιεύματα, το πρόβλημα σήμερα πρόεκυψε, δεν υπήρχε πρόβλημα. Ήταν καλά».

Μάλιστα και ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Φαμπιάνο και ξεκαθάρισε λέγοντας: «Ουδεμία σχέση έχει το σημερινό πρόβλημα τραυματισμού του Φαμπιάνο με αυτό που παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE