ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς το πρώτο θανατηφόρο για το 2020- Νεκρή η Άννα Νικολάου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς το πρώτο θανατηφόρο για το 2020- Νεκρή  η Άννα Νικολάου

Το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα για το 2020 σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/1 στη Λευκωσία. Έχασε τη ζωή της 66χρονη Ελληνοκύπρια η οποία παρασύρθηκε από όχημα.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 16/1, στο Στρόβολο, διερευνά η Αστυνομία. Κατά το δυστύχημα έχασε τη ζωή της η 66χρονη Άννα Νικολάου, τέως από Στρόβολο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Ηρακλέους, στο Στρόβολο, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ η 66χρονη διασταύρωνε πεζή το δρόμο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη, με συνεπιβάτιδες 21χρονη και 22χρονη. Η Άννα Νικολάου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Για σκοπούς διερεύνησης του τροχαίου δυστυχήματος, η 20χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 17/1, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: