ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς το πρώτο θανατηφόρο για το 2020- Νεκρή η Άννα Νικολάου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς το πρώτο θανατηφόρο για το 2020- Νεκρή  η Άννα Νικολάου

Το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα για το 2020 σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/1 στη Λευκωσία. Έχασε τη ζωή της 66χρονη Ελληνοκύπρια η οποία παρασύρθηκε από όχημα.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 16/1, στο Στρόβολο, διερευνά η Αστυνομία. Κατά το δυστύχημα έχασε τη ζωή της η 66χρονη Άννα Νικολάου, τέως από Στρόβολο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Ηρακλέους, στο Στρόβολο, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ η 66χρονη διασταύρωνε πεζή το δρόμο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη, με συνεπιβάτιδες 21χρονη και 22χρονη. Η Άννα Νικολάου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Για σκοπούς διερεύνησης του τροχαίου δυστυχήματος, η 20χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 17/1, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE