ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα σε πολυτελές όχημα στην οδό Πετράκη Στυλιανού, σε μια περιοχή μεταξύ Μονοβόλικου και Αγίου Σπυρίδωνα (πλησίον ΑΕΖ BINGO).

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται σε κλήση που έλαβε και με όχημα προχώρησε σε κατάσβεσή της.

Η φωτιά ωστόσο κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα το οποίο ανήκει σε 24χρονο και έχει αξία 28.000 ευρώ.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE