ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα σε πολυτελές όχημα στην οδό Πετράκη Στυλιανού, σε μια περιοχή μεταξύ Μονοβόλικου και Αγίου Σπυρίδωνα (πλησίον ΑΕΖ BINGO).

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται σε κλήση που έλαβε και με όχημα προχώρησε σε κατάσβεσή της.

Η φωτιά ωστόσο κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα το οποίο ανήκει σε 24χρονο και έχει αξία 28.000 ευρώ.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.