ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία καταζητούμενου 25χρονου- Εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία καταζητούμενου 25χρονου- Εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, επίθεσης, μαχαιροφορίας και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 12 Ιανουαρίου, 2020, στο Ακάκι.

 

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Mohamed Khaled Kamel Elsayed, Αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 25 χρόνων. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με μαύρα, κοντά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας στον τηλεφωνικό αριθμό 22-607605 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE