Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01), ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο τηλέφωνο με την Ανγκελα Μέρκελ για το θέμα της Λιβύης.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σημειώσει ότι κακώς η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη Διάσκεψη του Βερολίνου.

«Η Ελλάδα είναι περιφερειακή δύναμη σταθερότητος. Έχει θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη. Μαζί με την Ιταλία είμαστε οι γειτονικές χώρες της Λιβύης και θα έπρεπε να είμαστε στο Βερολίνο για να συζητήσουμε για το μέλλον μίας χώρας, η σταθερότητα της οποίας ενδιαφέρει την Ευρώπη, ενδιαφέρει και ιδιαίτερα την Ελλάδα» σημείωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Έτοιμη η Κυπριακή Κυβέρνηση για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

ΥΠΕΞ: Έτοιμη η Κυπριακή Κυβέρνηση για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE