Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01), ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο τηλέφωνο με την Ανγκελα Μέρκελ για το θέμα της Λιβύης.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σημειώσει ότι κακώς η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη Διάσκεψη του Βερολίνου.

«Η Ελλάδα είναι περιφερειακή δύναμη σταθερότητος. Έχει θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη. Μαζί με την Ιταλία είμαστε οι γειτονικές χώρες της Λιβύης και θα έπρεπε να είμαστε στο Βερολίνο για να συζητήσουμε για το μέλλον μίας χώρας, η σταθερότητα της οποίας ενδιαφέρει την Ευρώπη, ενδιαφέρει και ιδιαίτερα την Ελλάδα» σημείωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE