Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01), ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο τηλέφωνο με την Ανγκελα Μέρκελ για το θέμα της Λιβύης.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σημειώσει ότι κακώς η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη Διάσκεψη του Βερολίνου.

«Η Ελλάδα είναι περιφερειακή δύναμη σταθερότητος. Έχει θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη. Μαζί με την Ιταλία είμαστε οι γειτονικές χώρες της Λιβύης και θα έπρεπε να είμαστε στο Βερολίνο για να συζητήσουμε για το μέλλον μίας χώρας, η σταθερότητα της οποίας ενδιαφέρει την Ευρώπη, ενδιαφέρει και ιδιαίτερα την Ελλάδα» σημείωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE