Ανακοινώθηκε ο νέος Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Λεμεσού

Ανακοινώθηκε ο νέος Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Λεμεσού

Ο χοροδιδάσκαλος και ηθοποιός, Γιώργος Νικολάου, θα είναι ο βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η σχετική απόφαση λήφθηκε την Πέμπτη (16/01), ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.
 
Ο Γιώργος Νικολάου, προστίθεται,  από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα, λάμβανε μέρος στο Καρναβάλι της Λεμεσού ως γνήσιος καρναβαλιστής.
 
Για 25 χρόνια είχε δική του συμμετοχή στην παιδική και στην μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας ενεργός πολίτης προσφέροντας απλόχερα στον συνάνθρωπο και στη πόλη του.
 
Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού ξεκινούν επίσημα την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και κορυφώνονται την 1η Μαρτίου, με την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE