Ανακοινώθηκε ο νέος Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Λεμεσού

Ανακοινώθηκε ο νέος Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Λεμεσού

Ο χοροδιδάσκαλος και ηθοποιός, Γιώργος Νικολάου, θα είναι ο βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η σχετική απόφαση λήφθηκε την Πέμπτη (16/01), ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.
 
Ο Γιώργος Νικολάου, προστίθεται,  από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα, λάμβανε μέρος στο Καρναβάλι της Λεμεσού ως γνήσιος καρναβαλιστής.
 
Για 25 χρόνια είχε δική του συμμετοχή στην παιδική και στην μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας ενεργός πολίτης προσφέροντας απλόχερα στον συνάνθρωπο και στη πόλη του.
 
Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού ξεκινούν επίσημα την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και κορυφώνονται την 1η Μαρτίου, με την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE