Ο Υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup

Ο Υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, αναχωρεί την Κυριακή για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Eurogrοup, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, στο περιθώριο του Eurogroup, ο κ. Πετρίδης έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με την Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της ΕΕ Elisa Ferreira, τον Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ κ. Johannes Hahn όπως επίσης και τον Γενικό Διευθυντή της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Maarten Verwey.

Ο Υπουργός Οικονομικών επιστρέφει στην Κύπρο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.