Πήρε την ελευθέρα και γράφουν για ΣΥΜΦΩΝΙΑ με ομάδα της… Λευκωσίας!

Πήρε την ελευθέρα και γράφουν για ΣΥΜΦΩΝΙΑ με ομάδα της… Λευκωσίας!

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Λίγιο Καστεγιάνο, έχει δεχτεί προτάσεις από Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόκειται για 30χρονο Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα του οποίο το συβμόλαιο έχει τερματιστεί με την Οσασούνα. Όπως αναφέρει το ίδιο πάντα δημοσίευμα, ο αμυντικός έχει συμφωνήσει με ομάδα της Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποια είναι.

O Καστεγιάνο, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μούρθια, Εϊμπάρ, ενώ όπως αναφέραμε πιο πάνω, τελευταίος του σταθμός ήταν η Οσασούνα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE