Πήρε την ελευθέρα και γράφουν για ΣΥΜΦΩΝΙΑ με ομάδα της… Λευκωσίας!

Πήρε την ελευθέρα και γράφουν για ΣΥΜΦΩΝΙΑ με ομάδα της… Λευκωσίας!

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Λίγιο Καστεγιάνο, έχει δεχτεί προτάσεις από Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόκειται για 30χρονο Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα του οποίο το συβμόλαιο έχει τερματιστεί με την Οσασούνα. Όπως αναφέρει το ίδιο πάντα δημοσίευμα, ο αμυντικός έχει συμφωνήσει με ομάδα της Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποια είναι.

O Καστεγιάνο, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μούρθια, Εϊμπάρ, ενώ όπως αναφέραμε πιο πάνω, τελευταίος του σταθμός ήταν η Οσασούνα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.