ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Μήπως την έχετε δει; Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Μήπως την έχετε δει; Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της GALLARDO MERILYN VEGA, 43 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, εύσωμη, με μακριά μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805515 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.