Στο Λονδίνο ο Υπ. Παιδείας - Συνάντηση με Βρετανό Υπουργό

Στο Λονδίνο ο Υπ. Παιδείας - Συνάντηση με Βρετανό Υπουργό

Για το Λονδίνο αναχώρησε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου,  για να συμμετάσχει στην Παγκόσμια Εκπαιδευτική Έκθεση “World Education Forum” και για να συναντηθεί με φορείς, όπως και να επισκεφθεί σχολεία της παροικίας.
 

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός Παιδείας, θα παραστεί στις επίσημες εκδηλώσεις της εκπαιδευτικής έκθεσης και θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό αρμόδιο για τα Πανεπιστήμια, την Επιστήμη, την Έρευνα και την Καινοτομία της Βρετανικής Κυβέρνησης, Chris Skidmore, και τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, δρ Joanna Newman.
 
Ο Υπουργός Παιδείας θα πραγματοποιήσει, επίσης, επισκέψεις σε αριθμό παροικιακών σχολείων και θα έχει συναντήσεις με μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του.
 
Επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE