ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Rosita Minischetti νέα Επίτιμη Πρόξενος της Ιταλίας στη Λεμεσό

Η Rosita Minischetti νέα Επίτιμη Πρόξενος της Ιταλίας στη Λεμεσό

Καθήκοντα Επίτιμου Πρόξενου της Ιταλίας, στη Λεμεσό, ανέλαβε από την Τετάρτη (15/1), η δικηγόρος Rosita Minischetti, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του προξενείου.
 

Όπως αναφέρεται, η κα. Minischetti , με δικαιοδοσία Επίτιμου Πρόξενου στις επαρχίες της Λεμεσού και της Πάφου, "εξέφρασε πίστη στα καθήκοντα του γραφείου ενώπιον του Πρέσβη της Ιταλίας στην Κύπρο, Andrea Cavallari".
 
Συγχαίροντας τη δικηγόρο Minischetti και εκφράζοντας τις καλύτερες ευχές, ο Πρέσβης Cavallari εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της να διεκπεραιώσει το έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των Ιταλών υπηκόων και των σχέσεων μεταξύ Ιταλίας και Κύπρου.
 
Γεννημένη στη Foggia, η δικηγόρος Minischetti αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο LUISS της Ρώμης και από το 2001 μετακόμισε στην Κύπρο, όπου εργάζεται ως δικηγόρος, με ειδίκευση στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο.
 
"Η δικηγόρος Minischetti, η οποία έλαβε το exequatur από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ασκεί τις εξουσίες που απαριθμούνται στο αρμόδιο υπουργικό διάταγμα, σε συντονισμό και υπό την επίβλεψη της Πρεσβείας της Ιταλίας στη Λευκωσία", προστίθεται.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top