ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν έξω από υποστατικό στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν να βρίσκεται τραυματισμένος ένας 52χρονος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 52χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε, ότι φέρει διάφορα κατάγματα, κεφαλαιμάτωμα κ.ά και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, ο τραυματισμός του 52χρονου, φαίνεται να προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE