ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν έξω από υποστατικό στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν να βρίσκεται τραυματισμένος ένας 52χρονος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 52χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε, ότι φέρει διάφορα κατάγματα, κεφαλαιμάτωμα κ.ά και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, ο τραυματισμός του 52χρονου, φαίνεται να προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE