ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν έξω από υποστατικό στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν να βρίσκεται τραυματισμένος ένας 52χρονος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 52χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε, ότι φέρει διάφορα κατάγματα, κεφαλαιμάτωμα κ.ά και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, ο τραυματισμός του 52χρονου, φαίνεται να προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.