ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε σε μπαρ και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα 52χρονος

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν έξω από υποστατικό στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν να βρίσκεται τραυματισμένος ένας 52χρονος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 52χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε, ότι φέρει διάφορα κατάγματα, κεφαλαιμάτωμα κ.ά και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, ο τραυματισμός του 52χρονου, φαίνεται να προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.