Μητροπολίτης Λεμεσού: Άγει τα ονομαστήρια του

Μητροπολίτης Λεμεσού: Άγει τα ονομαστήρια του

Τις ευχές επισήμων, κλήρου και λαού δέχεται το Σάββατο (18/01)ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, ο οποίος άγει την ονομαστική του εορτή.

Το πρωί του Σαββάτου (18/01), τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, και ακολούθως, ο Μητροπολίτης δέχθηκε ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο μέχρι τις 12:00, ενώ στις 13:00 παρέθεσε γεύμα σε μέλη της Ιεράς Συνόδου.
 
Ευχές για την ονομαστική του εορτή, θα δεχθεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού, και μεταξύ των ωρών 15:00 με 20:30.
 
Την Παρασκευή (17/01), τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE