Μητροπολίτης Λεμεσού: Άγει τα ονομαστήρια του

Μητροπολίτης Λεμεσού: Άγει τα ονομαστήρια του

Τις ευχές επισήμων, κλήρου και λαού δέχεται το Σάββατο (18/01)ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, ο οποίος άγει την ονομαστική του εορτή.

Το πρωί του Σαββάτου (18/01), τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, και ακολούθως, ο Μητροπολίτης δέχθηκε ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο μέχρι τις 12:00, ενώ στις 13:00 παρέθεσε γεύμα σε μέλη της Ιεράς Συνόδου.
 
Ευχές για την ονομαστική του εορτή, θα δεχθεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού, και μεταξύ των ωρών 15:00 με 20:30.
 
Την Παρασκευή (17/01), τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE