Χαμπιαούρης: Τρένο τριών σταθμών στις ορεινές κοινότητες

Χαμπιαούρης: Τρένο τριών σταθμών στις ορεινές κοινότητες

Ο επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών, Κώστας Χαμπιαούρης, προανήγγειλε την δημιουργία γραμμής τρένου και την εκμετάλλευση της προϋπάρχουσας σιδηροδρομικής γραμμής

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Γκρίζα ζώνη» με τον Ανδρέα Κημήτρη, ο κ. Χαμπιαούρης, ανάφερε πως η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να επαναλειτουργήσει μέρος του παλιού σιδηροδρομικού δικτύου με τη δημιουργία γραμμής για διαδρομές με τρένο, ενώ για το εν λόγω έργο αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 

Σύμφωνα με τον κ. Χαμπιαούρη το τρένο θα συνδέει τους σταθμούς Γαλάτας, Ευρύχου και Σκουριώτισσας

Πέραν της δημιουργίας γραμμής τρένου, ο Επίτροπος προανήγγειλε και άλλα έργα για την βελτίωση του οδικού δικτύου και την σύνδεση ορεινών περιοχών με λεωφορεία.

Δήλωσε επίσης πως γίνονται προσπάθειες για αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπερούντας, ούτως ώστε στο μέλλον να μην στερείται καμίας υπηρεσίας και φροντίδας που προσφέρουν άλλα Νοσοκομεία.

 *Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE