Το ματς της χρονιάς: Τρελά πράγματα με Τραμετσάνι και… 4-4!

Το ματς της χρονιάς: Τρελά πράγματα με Τραμετσάνι και… 4-4!

Η Λιβόρνο, ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, πρωταγωνίστησε στο ματς της… χρονιάς στη β’ κατηγορία της Ιταλίας, το οποίο είχε 8 γκολ (!), ανατροπές και κόκκινη κάρτα!

Από το 3-0 που προηγήθηκε η ομάδα του πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ, έφτασε να ισοφαρίζεται 3-3 από την Εντέλα. Στο 90+2′ πήρε εκ νέου προβάδισμα για το 4-3, ωστόσο στο 90+6′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 4-4 ενώ έπαιζε με 10 παίκτες!

Η Λιβόρνο βρίσκεται «κολλημένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούςς έπειτα από 20 αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE