ΠΑΦΟΣ: Από ένα λάθος τους έκλεψαν χιλιάδες ευρώ – Ανυπολόγιστη η αξία των χρυσαφικών

ΠΑΦΟΣ: Από ένα λάθος τους έκλεψαν χιλιάδες ευρώ – Ανυπολόγιστη η αξία των χρυσαφικών

Υπόθεση κλοπής πολλών χιλιάδων ευρώ και ανυπολόγιστης αξίας χρυσαφικών από κατοικία διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Πέγεια, ότι κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι δεν υπάρχει παραβίαση, αλλά οι παραπονούμενοι φέρεται να άφησαν την πόρτα του μπαλκονιού  ανοικτή.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας και το ΤΑΕ Πάφου.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE