ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρούσος: «Δίνω τα συγχαρητήρια μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καρούσος: «Δίνω τα συγχαρητήρια μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κύριος δρόμος Πάφου- Πόλης Χρυσοχούς, παρά την Κοινότητα Γιόλου, έχει δοθεί στην κυκλοφορία με την κατασκευή σχετικής προσωρινής  παράκαμψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εντατική εργασία του Τμήματος Δημοσίων Έργων ο κύριος δρόμος Πάφου- Πόλης Χρυσοχούς, παρά την Κοινότητα Γιόλου, έχει δοθεί στην κυκλοφορία με την κατασκευή επιτόπιας ασφάλτινης παράκαμψης.

Εξάλλου με σχετική του ανάρτηση στο Facebook, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος και αναφερόμενος στην αποπεράτωση παράκαμψης μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε στο δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς, παρά τη Γιόλου, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην Επαρχία Πάφου, συνεχάρη το Τμήμα Δημοσίων Έργων .

Συγκεκριμένα ανέφερε “ δίνω τα συγχαρητήριά μου στο Τμήμα Δημοσίων Έργων που αποπεράτωσε την παράκαμψη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και γρηγορότερα από την καθορισμένη ημερομηνία”.

Σημειώνεται ωστόσο πως ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά την είσοδο της Γιόλου, θα αποπερατωθεί, μετά την καθίζηση,  κανονικά σε διάστημα των δύο μηνών και με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών του δρόμου και το ποιοτικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Η παράκαμψη που έχει δημιουργηθεί είναι σε προσωρινή βάση με στόχο την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top