ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο «βόμβα» - Χιλιάδες κροτίδες στην κατοχή τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο «βόμβα» - Χιλιάδες κροτίδες στην κατοχή τους

Δέκα κιβώτια που περιείχαν 9,980 εργοστασιακές κροτίδες, είχαν μέσα στο αυτοκίνητο τους δύο 19χρονοι. 

Στη σύλληψη δύο 19χρονων προχώρησε το Σάββατο 18/01 το βράδυ, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. ενώ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κλήρου διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην περιοχή του σταθμού, ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Σε έλεγχο που έγινε, εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν δέκα κιβώτια που περιείχαν 9,980 εργοστασιακές κροτίδες.

Οι δύο 19χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE