ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέος εμπρησμός – Του πυρπόλησαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέος εμπρησμός – Του πυρπόλησαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του

Εμπρησμός σημειώθηκε την Κυριακή 19/01 το πρωί σε αυτοκίνητο 27χρονου στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 05.45 το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, στην Οδό Αλή Τετέ στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Εκ πρώτης όψεως σύμφωνα με την Αστυνομία φαίνεται ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό και στο καινούργιο αυτοκίνητο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου 27 χρόνων μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ  Λάρνακας και έδωσε κατάθεση προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό των ατόμων που προέβησαν στην κακόβουλη ενέργεια.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE