Ελληνικό ΥΠΕΞ: Οξύμωρο να μας κάνει μαθήματα νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης στην περιοχή

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Οξύμωρο να μας κάνει μαθήματα νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης στην περιοχή

Σε υψηλούς τόνους απαντά η Αθήνα στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι για την Ελλάδα σταθερή μέριμνα δεν είναι η άσκηση πολιτικής μέσω ανεδαφικών και προκλητικών δηλώσεων, αλλά η εφαρμογή των βημάτων εκείνων που διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε όλη την περιοχή.

«Όσο για τα περί ορθού βηματισμού, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να επιχειρεί μαθήματα διεθνούς νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης αυτής, στην περιοχή μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .