Ελληνικό ΥΠΕΞ: Οξύμωρο να μας κάνει μαθήματα νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης στην περιοχή

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Οξύμωρο να μας κάνει μαθήματα νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης στην περιοχή

Σε υψηλούς τόνους απαντά η Αθήνα στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι για την Ελλάδα σταθερή μέριμνα δεν είναι η άσκηση πολιτικής μέσω ανεδαφικών και προκλητικών δηλώσεων, αλλά η εφαρμογή των βημάτων εκείνων που διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε όλη την περιοχή.

«Όσο για τα περί ορθού βηματισμού, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να επιχειρεί μαθήματα διεθνούς νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης αυτής, στην περιοχή μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.