ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αυτοκτόνησε» η Ίντερ – Τι έγινε στα άλλα παιχνίδια

«Αυτοκτόνησε» η Ίντερ – Τι έγινε στα άλλα παιχνίδια

Αν και προηγήθηκε προς το τέλος, η Ιντερ ισοφαρίστηκε από την μαχητική, Λέτσε, στο Via del Mare και με το 1-1 έμεινε κάτω από την Γιουβέντους έχοντας αγώνα περισσότερο.

Πλήγμα στα όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπέστη η ομάδα του Αντόνιο Κόντε η οποία είχε το σκορ που ήθελε στα χέρια της, όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει και πλέον μπορεί να βρεθεί στο -4 από την πρωτοπόρο, Γιουβέντους. Για την Λέτσε, αυτό ήταν το 10ο εντός έδρας ματς φέτος και παρότι δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει καμία, το 1-1 ήταν σαν νίκη στη σκληρή μάχη που δίνει για την παραμονή.

Στο 8′ ο Μανκόζου για τους γηπεδούχους έχασε τρελή ευκαιρία και στη συνέχεια ο Ντονάτι οριακά δεν αποβλήθηκε για πάτημα στον Μπαρέλα. Η Ιντερ έφτασε κοντά στο γκολ με το curler του Μπρόζοβιτς που πήγε στο δοκάρι και στο φινάλε του πρώτου μέρους η απόφαση για πέναλτι σε βάρος των Nerazzurri για χέρι του Σένσι, ανακλήθηκε μέσω VAR.

Στην επανάληψη η Ιντερ πίεσε για το γκολ, βομβάρδισε με σέντρες την περιοχή του Γκάμπριελ και με μία από αυτές στο 70′ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του πιτσιρικά σέντερ-μπακ, Μπαστόνι. Δυστυχώς όμως για τους fans των Μιλανέζων, για ακόμα μια φορά φέτος η ομάδα τους δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα καθώς στο 77′ έπειτα από γύρισμα από αριστερά, ο Μανκόζου, ο μόνος παίκτης στην καρδιά της άμυνας της Ιντερ, έκανε το 1-1, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος.

*Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, υπήρξαν δύο ακόμα ισοπαλίες. Η Κάλιαρι, έπειτα από 4 σερί ήττες κατάφερε να πάρει βαθμό στην Μπρέσια, καθώς αν και προηγήθηκε, χρειάστηκε στο τέλος να ισοφαρίσει σε 2-2 (δύο γκολ ο Ζοάο Πέδρο). Στο Renato dall’ Ara η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Μπάνι στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ο ίδιος αποβλήθηκε και έτσι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φάμπιο Μπορίνι έγραψε το τελικό 1-1.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top