Χάρης Βαρθακούρης: Bρέθηκε στο νοσοκομείο – Oι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάρης Βαρθακούρης: Bρέθηκε στο νοσοκομείο – Oι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως έχει οξεία βρογχίτιδα και γι’ αυτό το λόγο οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί καθώς μπορεί να μετατραπεί σε πνευμονία. Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με μάσκα στο πρόσωπο.

«Η νέα τάση στη μόδα. Για τις πέντε μέρες θα πρέπει να κυκλοφορώ έτσι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE