ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για μανιτάρια και χάθηκε – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για μανιτάρια και χάθηκε – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο - 	ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας 37χρονος από την Λεμεσό, πήγε για μανιτάρια το απόγευμα της Κυριακής 19/01, και έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα την διεξαγωγή επιχείρησης για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, η ώρα 17.50 την Κυριακή 19/01 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από την Αστυνομία για ανεύρεση ατόμου το οποίο έχασε το προσανατολισμό του παρά το χωριό Ακρούντα στην  Επαρχία Λεμεσού.

Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε μετά από κλήση της Αστυνομίας η οποία επίσης επιχειρούσε για την ανεύρεση του. Ομάδα ειδικών διασώσεων της ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε και το άτομο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στις 20.40.

 Η επιχείρηση ανεύρεσης  έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες σκοτάδι με συνεχή βροχή και σε βραχώδες έδαφος με πυκνή βλάστηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.