Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Επαναρχίζει λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη (22/01) η αγωνιστική δράση στην Κύπρο, με τη διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου Α΄-Β΄ Κατηγορίας και το μεγάλο στοίχημα των διαιτητών και των βοηθών τους θα πρέπει να είναι ένα… και μοναδικό.

Να καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι αυτοί που θα οριστούν στα παιχνίδια του κυπέλλου, από τα οποία δεσπόζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα «ζόρικο» ματς, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, που μόνο εύκολο δεν θα είναι για κανέναν διαιτητή και βοηθό και μένει να δούμε σε ποιους θα πέσει η… «καυτή πατάτα» και κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE