Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Επαναρχίζει λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη (22/01) η αγωνιστική δράση στην Κύπρο, με τη διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου Α΄-Β΄ Κατηγορίας και το μεγάλο στοίχημα των διαιτητών και των βοηθών τους θα πρέπει να είναι ένα… και μοναδικό.

Να καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι αυτοί που θα οριστούν στα παιχνίδια του κυπέλλου, από τα οποία δεσπόζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα «ζόρικο» ματς, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, που μόνο εύκολο δεν θα είναι για κανέναν διαιτητή και βοηθό και μένει να δούμε σε ποιους θα πέσει η… «καυτή πατάτα» και κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE