Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Επαναρχίζει λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη (22/01) η αγωνιστική δράση στην Κύπρο, με τη διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου Α΄-Β΄ Κατηγορίας και το μεγάλο στοίχημα των διαιτητών και των βοηθών τους θα πρέπει να είναι ένα… και μοναδικό.

Να καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι αυτοί που θα οριστούν στα παιχνίδια του κυπέλλου, από τα οποία δεσπόζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα «ζόρικο» ματς, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, που μόνο εύκολο δεν θα είναι για κανέναν διαιτητή και βοηθό και μένει να δούμε σε ποιους θα πέσει η… «καυτή πατάτα» και κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE