Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Επαναρχίζει λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη (22/01) η αγωνιστική δράση στην Κύπρο, με τη διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου Α΄-Β΄ Κατηγορίας και το μεγάλο στοίχημα των διαιτητών και των βοηθών τους θα πρέπει να είναι ένα… και μοναδικό.

Να καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι αυτοί που θα οριστούν στα παιχνίδια του κυπέλλου, από τα οποία δεσπόζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα «ζόρικο» ματς, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, που μόνο εύκολο δεν θα είναι για κανέναν διαιτητή και βοηθό και μένει να δούμε σε ποιους θα πέσει η… «καυτή πατάτα» και κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE