Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ των διαιτητών και η… «ΚΑΥΤΗ πατάτα»!

Επαναρχίζει λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη (22/01) η αγωνιστική δράση στην Κύπρο, με τη διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου Α΄-Β΄ Κατηγορίας και το μεγάλο στοίχημα των διαιτητών και των βοηθών τους θα πρέπει να είναι ένα… και μοναδικό.

Να καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι αυτοί που θα οριστούν στα παιχνίδια του κυπέλλου, από τα οποία δεσπόζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα «ζόρικο» ματς, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, που μόνο εύκολο δεν θα είναι για κανέναν διαιτητή και βοηθό και μένει να δούμε σε ποιους θα πέσει η… «καυτή πατάτα» και κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE