Νεότερα για το οδικό δίκτυο: 11 δρόμοι που μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες μπορείτε να προσεγγίσετε

Νεότερα για το οδικό δίκτυο: 11 δρόμοι που μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες μπορείτε να προσεγγίσετε

Τα ορεινά μας στα άσπρα, και το Τρόοδος γεμάτο απο κόσμο που επισκέπτεται για να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο.

 

Ωστόσο η επικινδυνότητα στους δρόμους παραμένει σε ψηλό επίπεδο με την αστυνομία συχνά να βγάζει ανακοινώσεις για την κατάσταση του οδικού δικτύου για ενημέρωση και διευκόλυνση των οδηγών.

 

Το βράδυ της Δευτέρας (20/1) με νέα ανακοίνωση αναφέρεται οτι οι δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς στις πιο κάτω περιοχές :

Επαρχία Λεμεσού / Λόγω χιονόπτωσης
Προδρόμου – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους
Επαρχία Λευκωσίας / Λόγω παγετού
Παλαιχωρίου - Αγρού - Άλωνας
Παλαιχωρίου - Ασκά - Φτερικουδιού - Άλωνας
Άλωνας - Πλατανιστάσας
Άλωνας - Πολύστυπου
Πολύστυπου - Λαγουδερών
Λαγουδερών - Χαντριών

Επίσης, σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές, έχει σχηματιστεί παγετός και ως εκ τούτου, οι δρόμοι είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE