ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Νέος πονοκέφαλος στο οδικό δίκτυο – Ζητούν κατανόηση για την ταλαιπωρία

ΚΥΠΡΟΣ: Νέος πονοκέφαλος στο οδικό δίκτυο – Ζητούν κατανόηση για την ταλαιπωρία

Εργασίες συντήρησης δρόμων θα εκτελούνται στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λάρνακας (και στις δύο κατευθύνσεις), Αεροδρομίου Λάρνακας – Ξυλοφάγου και σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Γραφείων Επαρχιακών Μηχανικών Λάρνακας και Πάφου, του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, την περίοδο 24/1/2020 - 31/1/2020, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (και στις δύο κατευθύνσεις) και στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Ξυλοφάγου της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων εκατέρωθεν της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

Επιπλέον, την Πέμπτη 30/1/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top