ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

Εξιτήριο πήρε ο ποδηλάτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/01), στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το ατύχημα ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στην κατάσταση της υγείας του.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία άρχειου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE