ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

Εξιτήριο πήρε ο ποδηλάτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/01), στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το ατύχημα ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στην κατάσταση της υγείας του.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία άρχειου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE