ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

Εξιτήριο πήρε ο ποδηλάτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/01), στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το ατύχημα ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στην κατάσταση της υγείας του.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία άρχειου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.