ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγειάς του ποδηλάτη

Εξιτήριο πήρε ο ποδηλάτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/01), στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το ατύχημα ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στην κατάσταση της υγείας του.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία άρχειου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE