ΛΑΡΝΑΚΑ: Αμεση φυλάκιση και στέρηση άδειας οδηγού σε 51χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αμεση φυλάκιση και στέρηση άδειας οδηγού σε 51χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης

Αμεση φυλάκιση 15 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού για δύο μήνες, επέβαλε την Τρίτη (21/01), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα ηλικίας 51 ετών, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλης και πρόκλησης ατυχήματος.

Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, άνδρας 51 ετών από τη Ρουμανία, κάτοικος Δρομολαξιάς, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Τάσου Παπαδόπουλου στη Δρομολαξιά, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και με την άφιξη τους διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν σε κατάσταση μέθης.

Στον 51χρονο διενεργήθηκε αλκοτέστ με προκαταρκτική ένδειξη 121 μλγμ και τελική 111 μλγμ, αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE