ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

Στα «μαύρα» ντύθηκε άλλη μια οικογένεια, θρηνώντας το χαμό μιας νέας κοπέλας, μόλις 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 (Τρίτη 21/1) όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε 24χρονη στο δρόμο Αυγόρου- Λιοπετρίου παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε δεξιά του δρόμου και ανετράπη επανειλημμένα σε χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης 24χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE