ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

Στα «μαύρα» ντύθηκε άλλη μια οικογένεια, θρηνώντας το χαμό μιας νέας κοπέλας, μόλις 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 (Τρίτη 21/1) όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε 24χρονη στο δρόμο Αυγόρου- Λιοπετρίου παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε δεξιά του δρόμου και ανετράπη επανειλημμένα σε χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης 24χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE