ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

Στα «μαύρα» ντύθηκε άλλη μια οικογένεια, θρηνώντας το χαμό μιας νέας κοπέλας, μόλις 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 (Τρίτη 21/1) όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε 24χρονη στο δρόμο Αυγόρου- Λιοπετρίου παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε δεξιά του δρόμου και ανετράπη επανειλημμένα σε χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης 24χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE