Υπεγράφη το Συμβόλαιο C21Α για την Β Φάση του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας

Υπεγράφη το Συμβόλαιο C21Α για την Β Φάση του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας

Υπεγράφη την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, το Συμβόλαιο C21Α για την Β Φάση του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) αναφέρεται ότι «το συμβόλαιο συνεργασίας υπεγράφη με την εργοληπτική Εταιρεία ZEMCO CONSTRUCTION LTD για άλλο ένα κατασκευαστικό έργο της Β΄ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας (Συμβόλαιο C21Α). Το έργο αφορά την κατασκευή 12,5χλμ. αγωγών λυμάτων. Η περιοχή του έργου C21A ανήκει στο Δήμο Αραδίππου η οποία συνορεύει με το Δήμο Λάρνακας στα νότια, με γεωργική γη στα βόρεια και δυτικά και με το στάδιο του ΓΣΖ στα ανατολικά».
 
Προστίθεται ότι «στην εργοληπτική Εταιρεία ZEMCO CONSTRUCTION LTD κατακυρώθηκε το έργο αξίας €3.387.000,00 πλέον ΦΠΑ κατόπιν Δημόσιου Διαγωνισμού καθώς και του ελέγχου από την Αρμόδια Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας».
 
Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν τον προσεχή Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν εντός 12 μηνών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.