Κύπριος δημοσιογράφος κάνει αποκάλυψη: «Η εκπομπή μου κόπηκε και δεν ήταν δική μου απόφαση – Μην τα βάζετέ με το κανάλι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος δημοσιογράφος κάνει αποκάλυψη: «Η εκπομπή μου κόπηκε και δεν ήταν δική μου απόφαση – Μην τα βάζετέ με το κανάλι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 ο Δημήτρης Σούγλης έκανε μια διαφορετική αποφώνηση της εκπομπής «Η αλήθεια καίει», από την τηλεόραση του Capital.

Συγκεκριμένα όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο ο Δημήτρης Σούγλης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές, και ανέφερε ότι δεν ήταν δική του απόφαση.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον τερματισμό της εκπομπής ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook για να ξεκαθαρίσει ακριβώς τι έγινε.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Σούγλη πατώντας στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.