Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Ο Δήμος Έγκωμης καταγγέλλει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την παράνομη εκκοπή πεύκου μεγάλης ηλικίας, από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία και σημειώνει ότι έχει ενημερώσει σχετικά και το Τμήμα Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "ο πεύκος είναι προστατευόμενο είδος δέντρου και η εκκοπή του μπορεί να γίνει μόνο μετά από άδεια υλοτομίας που εκδίδει το Τμήμα Δασών και αφού συντρέχουν σοβαροί λόγοι και στην προκειμένη περίπτωση δεν εξασφαλίσθηκε οιαδήποτε άδεια".
 
Το Τμήμα Δασών έχει ενημερωθεί από το Δήμο Έγκωμης και προβαίνει σε ενέργειες συμφώνως της νομοθεσίας, σημειώνεται, τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE