Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Ο Δήμος Έγκωμης καταγγέλλει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την παράνομη εκκοπή πεύκου μεγάλης ηλικίας, από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία και σημειώνει ότι έχει ενημερώσει σχετικά και το Τμήμα Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "ο πεύκος είναι προστατευόμενο είδος δέντρου και η εκκοπή του μπορεί να γίνει μόνο μετά από άδεια υλοτομίας που εκδίδει το Τμήμα Δασών και αφού συντρέχουν σοβαροί λόγοι και στην προκειμένη περίπτωση δεν εξασφαλίσθηκε οιαδήποτε άδεια".
 
Το Τμήμα Δασών έχει ενημερωθεί από το Δήμο Έγκωμης και προβαίνει σε ενέργειες συμφώνως της νομοθεσίας, σημειώνεται, τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE