Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Ο Δήμος Έγκωμης καταγγέλλει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την παράνομη εκκοπή πεύκου μεγάλης ηλικίας, από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία και σημειώνει ότι έχει ενημερώσει σχετικά και το Τμήμα Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "ο πεύκος είναι προστατευόμενο είδος δέντρου και η εκκοπή του μπορεί να γίνει μόνο μετά από άδεια υλοτομίας που εκδίδει το Τμήμα Δασών και αφού συντρέχουν σοβαροί λόγοι και στην προκειμένη περίπτωση δεν εξασφαλίσθηκε οιαδήποτε άδεια".
 
Το Τμήμα Δασών έχει ενημερωθεί από το Δήμο Έγκωμης και προβαίνει σε ενέργειες συμφώνως της νομοθεσίας, σημειώνεται, τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE