Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη

Ο Δήμος Έγκωμης καταγγέλλει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την παράνομη εκκοπή πεύκου μεγάλης ηλικίας, από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία και σημειώνει ότι έχει ενημερώσει σχετικά και το Τμήμα Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "ο πεύκος είναι προστατευόμενο είδος δέντρου και η εκκοπή του μπορεί να γίνει μόνο μετά από άδεια υλοτομίας που εκδίδει το Τμήμα Δασών και αφού συντρέχουν σοβαροί λόγοι και στην προκειμένη περίπτωση δεν εξασφαλίσθηκε οιαδήποτε άδεια".
 
Το Τμήμα Δασών έχει ενημερωθεί από το Δήμο Έγκωμης και προβαίνει σε ενέργειες συμφώνως της νομοθεσίας, σημειώνεται, τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE