ΚΥΠΡΟΣ: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι με τα 8χρονα παιδιά της –Παραβίαση διατάγματος κηδεμονίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι με τα 8χρονα παιδιά της –Παραβίαση διατάγματος κηδεμονίας

Γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 ετών, και αρνείται να τα επιστρέψει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τους ειδικούς της Αστυνομίας που βρίσκονται στον χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Γραφείο Ευημερίας εξέδωσε διάταγμα κηδεμονίας για τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών, σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά διαμένουν αλλού.

Τα δύο παιδιά έπρεπε να είχαν επιστρέψει σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, ωστόσο αντί αυτού η μητέρα κλειδώθηκε στο σπίτι. Στη σκηνή μετέβηκαν αστυνομικοί και διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ενώ έχει εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης της μητέρας από γιατρό.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE