ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ γυναίκας, ηλικίας 55 ετών, που κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 ετών, και αρνείται να τα επιστρέψει με τους ειδικούς της Αστυνομίας που βρίσκονται στον χώρο να προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Όπως πληροφορούμαστε στο σπίτι κλήθηκε και ο δικηγόρος της 55χρονης καθώς και ο πρώην σύζυγός της, με σκοπό και στόχο, μετά από ώριμη συζήτηση να βρεθεί η καλύτερη λύση για τα δύο παιδιά.

Διακριτική παρουσία στο χώρο και από την Αστυνομία με τους διαπραγματευτές να είναι σε ανοικτή γραμμή με τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE