Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος από την πρόοδο στις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος από  την πρόοδο στις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ

Εξαιρετική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 22/1 με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν, ενώ αναφερόμενος στις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ είπε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρατηρείται.


"Αυτό που τονίσαμε και οι δύο ήταν η περαιτέρω ενίσχυση αυτών των εξαιρετικών σχέσεων", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, το απόγευμα, στην Ιερουσαλήμ, κληθείς να αναφερθεί στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον Πρόεδρο του Ισραήλ. Πρόσθεσε πως "ήταν μια από πάσης άποψης εξαιρετική συνάντηση μέσα σε ένα θερμό κλίμα".

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως διαβίβασε τη συμπάθεια της Κύπρου για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επισημαίνοντας πως αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE