Δύσκολες ώρες για γνωστή τραγουδίστρια – Η μητέρα της διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο

Δύσκολες ώρες για γνωστή τραγουδίστρια – Η μητέρα της διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο

Δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή τραγουδίστρια καθώς η μητέρα της διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο την περίοδο που έκανε θεραπεία από τον καρκίνο του μαστού.

«Περνούσε από χημειοθεραπεία και αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα για να περάσει κάποιος. Ενώ έκανε τη θεραπεία, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο. Και τα συμπτώματα για το τι περνάει κάποιος όταν έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο δεν είναι τίποτα από αυτό που έχουμε περάσει ποτέ με τον καρκίνο της πριν», δήλωσε η Taylor Swift στο «Variety» για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix.

Μάλιστα ακύρωσε τις συναυλίες της για να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της.

«Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, δεν γνωρίζουμε τι θεραπεία θα ακολουθήσουμε. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση αυτή τη στιγμή, μέχρι να δούμε τι θα γίνει», εξήγησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.