Σεισμός 5,6 βαθμών με επίκεντρο ανατολικά του Κιρκαγάτς στη δυτική Τουρκία

Σεισμός 5,6 βαθμών με επίκεντρο ανατολικά του Κιρκαγάτς στη δυτική Τουρκία

Σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών σημειώθηκε  το βράδυ της Τετάρτης 22/1 στις 21:22 με επίκεντρο 15 χιλιόμετρα ανατολικά του Κιρκαγάτς, στη δυτική Τουρκία, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS). Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος περίπου 8,6 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το ινστιτούτο.


Εξάλλου, ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της Μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα ανατολικά παράλια της Λέσβου, έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, απόψε στις 9,25 το βράδυ, σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στην περιοχή της Περγάμου, 112 χιλιόμετρα ανατολικά της Μυτιλήνης. Της συγκεκριμένης δόνησης είχε προηγηθεί στις 5 το απόγευμα άλλη δόνηση έντασης 3,6 βαθμών. Στη Λέσβο δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE