ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν σε πολυ γνωστό κατάστημα και έκλεψαν είδη ένδυσης- Καταζητούνται από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν σε πολυ γνωστό κατάστημα και έκλεψαν είδη ένδυσης- Καταζητούνται από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Αν τους αναγνωρίζετε επικοινωνήστε με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατάστημα ειδών ένδυσης, αδίκημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/1 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE