ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν σε πολυ γνωστό κατάστημα και έκλεψαν είδη ένδυσης- Καταζητούνται από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν σε πολυ γνωστό κατάστημα και έκλεψαν είδη ένδυσης- Καταζητούνται από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Αν τους αναγνωρίζετε επικοινωνήστε με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατάστημα ειδών ένδυσης, αδίκημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/1 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.