ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο και στον δρόμο Λευκωσίας - Τροόδους

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο και στον δρόμο Λευκωσίας - Τροόδους

Εργασίες οι οποίες θα διενεργηθούν προσεχώς σε διάφορα τμήματα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο και Λεμεσό προς Λευκωσία, αλλά και στο δρόμο Λευκωσίας - Τροόδους, στου ύψος της Ευρύχου, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, την περίοδο 24/1/2020 - 4/2/2020, μεταξύ 08:30 - 16:00, εκτός Σαββατοκύριακων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, παρά τους κόμβους Ερήμης, Καντού και Επισκοπής, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η είσοδος/έξοδος σε κάθε κόμβο σε μήκος 250μ. περίπου είτε προς Λεμεσό είτε προς Πάφο και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται είτε από τον προηγούμενο είτε από τον επόμενο κόμβο καθώς και μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου παρά τους ανισόπεδους κόμβους και του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου.   Επίσης η διαχείριση της τροχαίας στο δευτερεύον οδικό δίκτυο θα γίνεται με την εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας με τη μέθοδο STOP/GO για μήκος 100 μ.
 
Την περίοδο 27/1/2020 - 10/4/2020, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στο Δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, στο ύψος της Ευρύχου, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού δικτύου σε δύο μέτωπα εργοταξίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Τρόοδο προς Λευκωσία, σε δύο σημεία μήκους περίπου 100μ. το κάθε ένα και σε απόσταση μεταξύ τους περίπου ενός χιλιομέτρου, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου της άλλης λωρίδας και με τη χρήση φώτων τροχαίας, αναφέρεται.
 
Παράλληλα, την περίοδο 27/1/2020 - 30/1/2020, μεταξύ των ωρών 09:30  - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σφράγισης ρωγμών και αποκατάστασης καθιζήσεων οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε  μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top