Το έριξε στο τσιφτετέλι η Ελπίδα: Έπιασε το μάγειρα της εκπομπής και κουνήθηκαν μαζί - VIDEO

Το έριξε στο τσιφτετέλι η Ελπίδα: Έπιασε το μάγειρα της εκπομπής και κουνήθηκαν μαζί - VIDEO

Αμάρτησε η Ελπίδα Ιακωβίδου.... αφού με το που έκανε έναρξη το ένθετο της μαγειρικής ξεκίνησε να λικνίζεται στους ρυθμούς τσιφτετελιού και του τραγουδιού "Αμάρτησε μαζί μου".

 

Φυσικά ο μάγειρας της εκπομπής αν και στην αρχή , τα έμεινε λίγο ακολούθησε την γλυκύτατη παρουσιάστρια και χόρεψε μαζί της τσιφτετέλι. Κάποια δευτερόλεπτα αργότερα όμως σταμάτησε και την ρώτησε αν θα μαγειρέψουν ή αν θα χορέψουν.

Η Ελπίδα ακάθεκτη συνέχισε τον χορό της, ενώ ο μάγειρας ξεκίνησε να παρουσιάζει το "κολοκάσι"που θα μαγείρευε για τους τηλεθεατές.

Αλλωστε δεν είναι τυχαιο που η εκπομπή "Ομορφη μέρα κάθε μέρα" σημειώνει ψηλά νούμερα για το ΡΙΚ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE