Το έριξε στο τσιφτετέλι η Ελπίδα: Έπιασε το μάγειρα της εκπομπής και κουνήθηκαν μαζί - VIDEO

Το έριξε στο τσιφτετέλι η Ελπίδα: Έπιασε το μάγειρα της εκπομπής και κουνήθηκαν μαζί - VIDEO

Αμάρτησε η Ελπίδα Ιακωβίδου.... αφού με το που έκανε έναρξη το ένθετο της μαγειρικής ξεκίνησε να λικνίζεται στους ρυθμούς τσιφτετελιού και του τραγουδιού "Αμάρτησε μαζί μου".

 

Φυσικά ο μάγειρας της εκπομπής αν και στην αρχή , τα έμεινε λίγο ακολούθησε την γλυκύτατη παρουσιάστρια και χόρεψε μαζί της τσιφτετέλι. Κάποια δευτερόλεπτα αργότερα όμως σταμάτησε και την ρώτησε αν θα μαγειρέψουν ή αν θα χορέψουν.

Η Ελπίδα ακάθεκτη συνέχισε τον χορό της, ενώ ο μάγειρας ξεκίνησε να παρουσιάζει το "κολοκάσι"που θα μαγείρευε για τους τηλεθεατές.

Αλλωστε δεν είναι τυχαιο που η εκπομπή "Ομορφη μέρα κάθε μέρα" σημειώνει ψηλά νούμερα για το ΡΙΚ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE