ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα - Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα -  Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

Χιονόνερο λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (23/1) στα περίχωρα της Λευκωσίας, την ώρα που η Μετεωρολογική υπηρεσία σήμανε Κίτρινο συναγερμό.

Επιβεβαιώνεται η πρόγνωση του καιρού απο την Μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου.

Από το βράδυ της Πέμπτης 23/1 (21:00) τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στο σχετικό ενημερωτικό αναφέρεται ότι πολύ ισχυροί έως σφοδροί άνεμοι θα επηρεάσουν την Κύπρο, ενώ δεν αποκλείονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.


Αρχισαν τα έντονα φαινόμενα ακόμα και στα περίχωρα της Λευκωσίας, με τους κατοίκους να ζουν όχι μόνο το κρύο , όπως και η υπόλοιπη Κύπρος αλλά και γύρω στις 22:00 το βράδυ να βλέπουν έξω απο τα παράθυρα τους να πέφτει χιονόνερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα- Κίτρινος συναγερμός και ανησυχία για τα ματς του Σαββάτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top