ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα - Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα -  Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

Χιονόνερο λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (23/1) στα περίχωρα της Λευκωσίας, την ώρα που η Μετεωρολογική υπηρεσία σήμανε Κίτρινο συναγερμό.

Επιβεβαιώνεται η πρόγνωση του καιρού απο την Μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου.

Από το βράδυ της Πέμπτης 23/1 (21:00) τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στο σχετικό ενημερωτικό αναφέρεται ότι πολύ ισχυροί έως σφοδροί άνεμοι θα επηρεάσουν την Κύπρο, ενώ δεν αποκλείονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.


Αρχισαν τα έντονα φαινόμενα ακόμα και στα περίχωρα της Λευκωσίας, με τους κατοίκους να ζουν όχι μόνο το κρύο , όπως και η υπόλοιπη Κύπρος αλλά και γύρω στις 22:00 το βράδυ να βλέπουν έξω απο τα παράθυρα τους να πέφτει χιονόνερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα- Κίτρινος συναγερμός και ανησυχία για τα ματς του Σαββάτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.