ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα - Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα -  Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

Χιονόνερο λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (23/1) στα περίχωρα της Λευκωσίας, την ώρα που η Μετεωρολογική υπηρεσία σήμανε Κίτρινο συναγερμό.

Επιβεβαιώνεται η πρόγνωση του καιρού απο την Μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου.

Από το βράδυ της Πέμπτης 23/1 (21:00) τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στο σχετικό ενημερωτικό αναφέρεται ότι πολύ ισχυροί έως σφοδροί άνεμοι θα επηρεάσουν την Κύπρο, ενώ δεν αποκλείονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.


Αρχισαν τα έντονα φαινόμενα ακόμα και στα περίχωρα της Λευκωσίας, με τους κατοίκους να ζουν όχι μόνο το κρύο , όπως και η υπόλοιπη Κύπρος αλλά και γύρω στις 22:00 το βράδυ να βλέπουν έξω απο τα παράθυρα τους να πέφτει χιονόνερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα- Κίτρινος συναγερμός και ανησυχία για τα ματς του Σαββάτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE