ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα - Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

ΚΑΙΡΟΣ: Άρχισαν τα φαινόμενα -  Χιονόνερο στα περίχωρα της Λευκωσίας - VIDEO

Χιονόνερο λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (23/1) στα περίχωρα της Λευκωσίας, την ώρα που η Μετεωρολογική υπηρεσία σήμανε Κίτρινο συναγερμό.

Επιβεβαιώνεται η πρόγνωση του καιρού απο την Μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου.

Από το βράδυ της Πέμπτης 23/1 (21:00) τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στο σχετικό ενημερωτικό αναφέρεται ότι πολύ ισχυροί έως σφοδροί άνεμοι θα επηρεάσουν την Κύπρο, ενώ δεν αποκλείονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.


Αρχισαν τα έντονα φαινόμενα ακόμα και στα περίχωρα της Λευκωσίας, με τους κατοίκους να ζουν όχι μόνο το κρύο , όπως και η υπόλοιπη Κύπρος αλλά και γύρω στις 22:00 το βράδυ να βλέπουν έξω απο τα παράθυρα τους να πέφτει χιονόνερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα- Κίτρινος συναγερμός και ανησυχία για τα ματς του Σαββάτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE