ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν βόμβα σε όχημα προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν βόμβα σε όχημα προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, με στόχο τον 53χρονο πρόεδρο του ΑΡΗ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.30π.μ. την Παρασκευή 24/01, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 53χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λεμεσό.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στο δεξί πίσω ελαστικό του οχήματος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος, καθώς και σε παράθυρα της οικίας του παραπονούμενου. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις και οι έρευνες του στέφονται προς τις επαγγελματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΑΡΗ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας

Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας

Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!