ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν βόμβα σε όχημα προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν βόμβα σε όχημα προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, με στόχο τον 53χρονο πρόεδρο του ΑΡΗ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.30π.μ. την Παρασκευή 24/01, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 53χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λεμεσό.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στο δεξί πίσω ελαστικό του οχήματος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος, καθώς και σε παράθυρα της οικίας του παραπονούμενου. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις και οι έρευνες του στέφονται προς τις επαγγελματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΑΡΗ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE